mac emulation resources
{{osxe}}

 
 
Reply
LinkBack Thread Tools Display Modes

  #1 (permalink)  
Unread 14th July 2005
klumziee's Avatar  
  OSX Panther
 
Join Date: May 2005
Age: 25
Posts: 306
Images: 1
Rep Power: 74
klumziee is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to klumziee
hey guys how do you put "microsoft words" on the rk launcher because it doesnt seem to work for me
__________________
i love girls and macs
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

  #2 (permalink)  
Unread 14th July 2005
wala's Avatar  
  wala wala is offline
  Senior Member
 
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 530
Images: 9
Rep Power: 116
wala is just really nicewala is just really nicewala is just really nicewala is just really nicewala is just really nicewala is just really nicewala is just really nicewala is just really nice
Quote:
Originally posted by klumziee@Jul 14 2005, 04:04 PM
hey guys how do you put "microsoft words" on the rk launcher because it doesnt seem to work for me
Do you mean the program Microsoft Word? Could you please specify what exactly is going wrong? And then, could you ditch Microsoft Word and download a copy of Openoffice ?
__________________
[URL="http://developer.apple.com/opensource/index.html"][IMG]http://img238.imageshack.us/img238/3605/poweredbydarwinxlrg8yb.gif[/IMG][/URL]
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

  #3 (permalink)  
Unread 14th July 2005
gsbd41316's Avatar  
  Gman, the Cuban!
 
 
Join Date: Apr 2005
Location: Austin, MN, USA
Age: 28
Posts: 547
Rep Power: 80
gsbd41316 is on a distinguished road
Send a message via MSN to gsbd41316 Send a message via Yahoo to gsbd41316
Post
If what you want is to add the shortcut to Microsoft Word to the RK Laucher bar, first of all you need to make sure it is not Locked, because if it is you won't be able to add anything on to it.

To check if it is or not, right click on an blank space of the bar and see if Locked has a tick mark on it. If it does, click on it to remove it.

Once it is uncheck all you have to do is drag the shorcut to the position where you want it on the bar. It does not matter whether you drag the shorcut from the Start menu, the desktop or even the default folder, it will anyways do the trick.

If you are having a different problem, please be specific and explain what it is so that we can try to help you.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

  #4 (permalink)  
Unread 19th July 2005
klumziee's Avatar  
  OSX Panther
 
Join Date: May 2005
Age: 25
Posts: 306
Images: 1
Rep Power: 74
klumziee is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to klumziee
alright the problem is that i cant get the program microsoft words on to the dock. like whenever i do that it shows either an empty space or it jus doesnt load
__________________
i love girls and macs
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
 
 
login to mac emulation resources
 
 
 
   
login to mac emulation resources

Your Advertisements And
Other Stuff Here

Partner Sites


All times are GMT -7. The time now is 05:22 PM.