mac emulation resources
{{osxe}}

 
 
Reply
LinkBack Thread Tools Display Modes

  #1 (permalink)  
Unread 17th June 2005
w00ter's Avatar  
  w00ter w00ter is offline
  OSX
 
Join Date: Jun 2005
Location: Aqua-Gero!!!
Posts: 26
Rep Power: 68
w00ter is an unknown quantity at this point
FlyaKite OSX 2 bootscreen question
I just downloaded and installed FlyaKite OSX 2 (supercool! ) and I saw the bootscreen was in C:/WINDOWS as a bitmap. The resolution is 640x480. My notebook's resolution is 1280x800, which is nice when I'm watching LOTR (bestest movie on earth IMO [for now, at least] ), but it distorts everything else, ie the bootscreen.
Does anyone know if I can make the bootscreen 1280x800 without seriously screwing up my machine?
Thanks in advance,
w00ter
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

  #2 (permalink)  
Unread 17th June 2005
nylock10's Avatar  
  Banned
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,682
Images: 62
Rep Power: 0
nylock10 is a glorious beacon of lightnylock10 is a glorious beacon of lightnylock10 is a glorious beacon of lightnylock10 is a glorious beacon of lightnylock10 is a glorious beacon of lightnylock10 is a glorious beacon of lightnylock10 is a glorious beacon of lightnylock10 is a glorious beacon of lightnylock10 is a glorious beacon of lightnylock10 is a glorious beacon of lightnylock10 is a glorious beacon of light
Okie Dokie. I opened it with Paint, and I went to the Image tab then Attrilbutes and insted of 640X480 I changed it to 1074X768 (my screen resolution). You can make the screen resolution almost any way you want. The only thing is that it doesn't strech it. I havn't really done that much with the boot logo but I'll will later. Maybe that will help.


Please ignore my spelling errors.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote

  #3 (permalink)  
Unread 17th June 2005
w00ter's Avatar  
  w00ter w00ter is offline
  OSX
 
Join Date: Jun 2005
Location: Aqua-Gero!!!
Posts: 26
Rep Power: 68
w00ter is an unknown quantity at this point
Hullo
Thanks...I'll give it a shot.
I was gonna use photoshop and just increase the canvas size, and leave the image size the same. I didn't know if that would work, but as I am reformattting anyways, I will give it a try, and hope for the bestest!
Thanks,
w00ter
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flyakite Question. fredegus Applications 3 5th December 2005 03:12 PM
Flyakite jacob Applications 2 27th November 2005 08:29 AM
Flyakite Pronlem SyRuS Applications 1 18th October 2005 11:06 AM
Flyakite OSX 2.0 Tugg Misc 2 10th July 2005 01:57 PM
flyakite 2.0 transparent text below icons? counsel Skins & Themes 4 23rd June 2005 09:57 AM

 
 
 
login to mac emulation resources
 
 
 
   
login to mac emulation resources

Your Advertisements And
Other Stuff Here

Partner Sites


All times are GMT -7. The time now is 02:07 AM.